Inregistreaza-te
Client nou?

Scoala de cafea

CEA MAI IMPORTANTA SCOALA GASTRONOMICA DIN EUROPA

BASQUE CULINARY CENTER este cea mai importanta scoala gastronomica din Europa si cu un mare impact international.

Creata in 2009 gratie Universitatii din Mondragan, bucatarilor basci si institutiilor publice. Formeaza profesionisti cu inalta calificare si promoveaza cercetarea in gastronomie.

La Baque ne simtim mandri ca suntem unii din principalii sai sponsori, avand in vedere ca BCC are ca obiectiv garantarea continuitatii bucatariei ca mod de progres in viitor, impulsionand transferul tehnologic, inovatia si noile initiative si proiecte ale societatilor din sector.

Activitati

Fundatia Baque

Inființată în 2001 cu scopul de a promova activitățile culturale, sportive și sociale desfășurate de asociații non-profit și axate în principal pe transmiterea valorilor sportive către tinerii noștri.

Echipa Ciclisti

Baqué își consolidează angajamentul față de o mare echipă sportivă, consolidând un proiect de ciclism care continuă să susțină sporturile la nivel local și formarea de oameni bazate pe valorile solidarității și muncii în echipă.

Degustari

Toată cafeaua verde, procesul de fabricație și produsul finit sunt analizate temeinic și cu atenție în departamentul nostru de calitate, cu degustări în care sunt testate mai mult de 20.000 de cești pe an.


Vezi toata gama de produse Baque

Intra aici