Inregistreaza-te
Client nou?

Locatii

Prezenti in Romania din 2014

Suntem mandrii de fiecare locatie. Peste 40 de locatii. Datorita echipei noastre de profesionisti, facem fata cu succes oricarei provocari, de aceea fiecare locatie consumatoare de produse Baque isi multumeste zilnic clientii.

PE PLAN INTERNATIONAL.

Pentru dezvoltarea proiectului ne bazam si pe colaborarea cu Basque Culinary Center, ce activeaza continuu in dezvoltarea de noi retete de bauturi, panificatie si patiserie pe care noi sa le oferim in localurile noastre.

In prezent, topul tarilor cu cele mai multe cafenele unde se consuma cafeaua Baque:

ROMANIA
55%
SPANIA
80%
UNGARIA
40%
GERMANIA
70%

Cele mai vandute

0

Romania

0

Spania

0

Germania

0

Ungaria

Activitati

Fundatia Baque

Inființată în 2001 cu scopul de a promova activitățile culturale, sportive și sociale desfășurate de asociații non-profit și axate în principal pe transmiterea valorilor sportive către tinerii noștri.

Echipa Ciclisti

Baqué își consolidează angajamentul față de o mare echipă sportivă, consolidând un proiect de ciclism care continuă să susțină sporturile la nivel local și formarea de oameni bazate pe valorile solidarității și muncii în echipă.

Degustari

Toată cafeaua verde, procesul de fabricație și produsul finit sunt analizate temeinic și cu atenție în departamentul nostru de calitate, cu degustări în care sunt testate mai mult de 20.000 de cești pe an.