Inregistreaza-te
Client nou?

CE FACEM?

BAQUE, O MARCA SOLIDA, RECUNOSCUTA. De-a lungul timpului, marca noastra a cucerit consumatorul gratie unei politici de comunicare bine puse la punct si al prestigiului atins de produsele noastre, care ne incadreaza in postura de marca-lider necontestata pe piaata noastra. Fiind prima marca de cafea mentionata spontan, intre consumatorii din Tara Bascilor si Navarra.


Cu o pozitionare ferma si solida pe piata de influenta, in care 30 din 100 de stabilimente hoteliere sunt clienti Baque si cu o participare in valoare in canalul de Larg Consum al Tarii Bascilor de 25%, reusim sa fim cea de-a doua marca regionala de cafea pe piata alimentara. Marca noastra a fost pioniera in a întelege importanta patronajului ca mecanism social esential in relatia dintre companie si societate. De aceea, la Cafes Baque, am inradacinat traditia de a sprijini numeroase initiative sportive, culturale si sociale, iar in plus, ASTAZI, MARCA NOASTRA colaboreaza ACTIV cu PRINCIPALELE „MOTOARE” ALE GASTRONOMIEI.


SUNTEM MARCA DE ELECTIE A CELOR MAI FAIMOSI CHEFS. Pastram stranse relatii cu institutiile sociale din Tara Bascilor, care dau o mare importanta calitatii cafelei si formarii acesteia, pentru a obtine cel mai bun rezultat ... in ceasca. Ne mandrim pentru faptul ca figuram pe cele mai exclusiviste si avangardiste meniuri ale celor mai celebre restaurante, unde produsul este centrul intregii actiuni gastronomice. Stim ca vremurile s-au schimbat si, o data cu acestea, modul de viata al clientilor si al consumatorilor nostri, ca noul consumator este mai exigent si este mai informat. De aceea, lucram in fiecare zi pentru a oferi solutii mai bune, adaptate fiecarui tip de unitate.